Reprint preteklosti - Akademija Odličnosti

“Odkar sem naredila Reprint preteklosti se mi je začelo življenje spreminjati na bolje. Končno sem v življenju naredila velik korak naprej in prekinila odnos v katerem sem bila nesrečna in podrejena. Po dolgih letih sem zapustila partnerja alkoholika. Danes imam krasen odnos z novo osebo. Za to si zaslužen ti in iz srca ti iskrena hvala. Še zdaj te vidim kako se smeješ in praviš da je vsaka odločitev moja. Res je. In jaz sem se odločila za spremembo, ampak s tvojo pomočjo!! Milena S.

“Stanko mi je pomagal, da sem naredila preboj na poslovnem področju. Bila sem nezadovoljna v službi, ko sem poiskala pomoč coacha. Po Reprintu preteklosti sem v dobrih dveh tednih zagnala svojo firmo v obliki popoldanskega s.p-ja. Takoj so pričeli pritekati dodatni prihodki. Tudi odnosi v službi so se izboljšali, ko sem s pomočjo Stanka v sebi naredila spremembo. Moj finančni vložek v RP se je že v nekaj tednih povrnil večkratno.” Sandra K.

Vse kar vas v življenju ovira, da ne živite vse to kar ste nekoč sanjali in bi radi živeli, je vaša osebna zgodovina. Spremenite osebno zgodovino in spremenila se bo vaša realnost.

“Ne morem verjeti… ne vem in ne razumem. Ampak čutim toliko tega kar mi je bilo dano in hkrati odvzeto. Sem neizmerno hvaležna. Tako sem drugačna.
Moje življenje v službi je totalno neverjetno, čisto nič se ne sekiram in mislim le pozitivno. Super.
Moje življenje, moje misli, moji občutki so neverjetni. Vse je tako spokojno in zavedam se trenutka tukaj in zdaj. Žal mi je le, da se nisem že prej odločila.
Hvala za to izkušnjo in vse te rezultate.” Lili C.

Prijavite se še danes na

REPRINT PRETEKLOSTI

in prejmite super bonus darilo

Transmeditacijsko zgoščenko za sprostitev in samozavest

Rezervirajte svoj termin v decembru in vaša
investicija v uspešno življenje v novem letu je polovična!

REPRINT PRETEKLOSTI + Transmeditacijska zgoščenka
namesto 300 €

v enkratnem znesku

125,00 €

ali na obroke

3 x 45 € [plačilo s kreditno kartico]

Če ste pripravljeni prevzeti 100% odgovornost za svoje življenje, se družiti z ljudmi, ki jim je že uspelo in si dovolite pomagati, potem od tega, da pričnete živeti več sebe, zdravja, odnosov in obilja, vas loči le klik spodaj. Naredite Reprint preteklosti – zmagujte sedaj.

Reprint preteklosti darilo

Vaša investicija v decembru je polovična

v enkratnem znesku

125,00 €

ali na obroke

3 x 45 € [plačilo s kreditno kartico]

Dobrodošli!

Prijavite se za prejemanje brezplačnih vsebin in obvestil o dogodkih.

Sending

©2020 AKADEMIJA ODLIČNOSTI all right reserved Center ANIMA

or

Log in with your credentials

Forgot your details?