MTT (mind transformation treatment)™ - Akademija Odličnosti

Hipnoza + NLP tehnike + Coaching =

Kaj je “MTT (mind transformation treatment™)?

je individualni tretma, na katerem s pomočjo hipnoze, regresije, sproščenega stanja (alfa/theta stanje), coachinga, in tehnik nevrolingvističnega programiranja, posameznik odpravi vzorce in programe, ki jih ima na nezavednem (tudi zavednem) nivoju, naredi trajno spremembo v svojem notranjem svetu in prične živeti več zavedanja, več radosti, več obilja, več rezultatov in več sebe. Ko oseba naredi spremembo pri sebi, se spremeni tudi njeno življenje na zunaj.

“Pogosto ljudje na mojih delavnicah in individualnih srečanjih izražajo željo po spremembi. Želijo si drugačen odnos do sebe, boljšega partnerja ali to, da več ne bi živeli sami. Imeli bi uspešnejšo kariero, v življenje privabili več obilja ali pa se počutili preprosto bolje in bili bolj zadovoljni, radostni, srečni. In tako je prav. Vsak si to zasluži in vsi smo to tudi izbrali, ko smo se odločili živeti v tej realnosti.

A takoj za tem pričnejo naštevati številne omejitve, da ne rečem izgovore. Sprememba se jim zdi težka, pogosto celo nemogoča. V njihovih umih so različni programi, ki jih omejujejo in držijo nazaj. Pri večini je zaznati isti vzorec oz. program: ali imajo premalo ljubezni do sebe ali pa jih je strah. Največkrat pa je kombinacija obojega.”

– Stanko Lipič –

NLP Coach, Mojster Praktik NLP, Mojster Hipnoze,
Life Coach & Business Coach

Komu je namenjen MTT™  individualni tretma?

VSEM, ki želijo uporabiti svoje znanje in potenciale v polni meri. VSEM, ki želijo boljše ravnati s svojim telesom. VSEM, ki želijo pritegniti, ustvariti in ohraniti bogastvo in živeti radostno in izpolnjeno življenje. VSEM, ki iščejo ljubeč in zdrav odnos. VSEM, ki bi se radi znebili kakršnekoli odvisnosti (cigarete, alkohol, sladkarije, TV…) ali pa preprosto nehali sabotirati sebe.

Kje in kako poteka srečanje?

Ko rezervirate svoj termin, vas pokličemo, da se dogovorimo za dan in uro srečanja, ki poteka v prijetnem okolju Centra ANIMA v Beltincih. Idividualni tretma MTT traja 2 uri. V uvodnem razgovoru, ki se izvede kot coaching, se definirajo cilji srečanja.

Skozi coaching proces boste prejeli ustrezna vprašanja, ki vam bodo pomagala narediti preboj iz trenutnega stanja v želeno stanje.

V hipnozi (alfa/theta stanje) boste prejeli pozitivne sugestije, opolnomočili notranje vire in odklenili potenciale. Odpravili boste neučinkovite/negativne programe, ki jih imate na nezavednem nivoju (omejujoča prepričanja, blokade, strahove, vzorce…) in naredili trajno spremembo v svojem umu (vzpostavili nove nevronske povezave v možganih) ter tako spremenili svoj notranji svet in svet okoli vas (zunanjo realnost). Več o hipnozi…

Kliknite spodaj ter pričnite uporabljati svoje potenciale.

Prijavite se še danes in prejmite enkraten BONUS: brezplačni transmeditacijski CD.

“Ne morem verjeti… ne vem in ne razumem. Ampak čutim toliko tega kar mi je bilo dano in hkrati odvzeto. Sem neizmerno hvaležna. Tako sem drugačna.
Moje življenje v službi je totalno neverjetno, čisto nič se ne sekiram in mislim le pozitivno. Super.
Moje življenje, moje misli, moji občutki so neverjetni. Vse je tako spokojno in zavedam se trenutka tukaj in zdaj.
Hvala za to izkušnjo in vse te rezultate.” Lili C.

“Hvaležna sem za vso pozitivno energijo, ki sem jo prejela. Srečanje MTT mi je dalo motivacijo in zagon za spremembe na sebi, za še boljši jutri. Da se bom vsak dan še bolj približala in dosegala svoje cilje. Tu smo za to, da se učimo in da delamo na sebi, da smo prisotni tukaj in zdaj in da smo vsak dan še boljša verzija sebe. In MTT vse to zagotovo daje.” Sandra K.

“Od regresije naprej se mi je začelo življenje spreminjati. Vedno znova sem se v mislih vračala vanjo in končno sem v življenju naredila korak naprej. Že sedaj se počutim boljše in srečnejše. Za to si zaslužen ti in iz srca ti iskrena hvala. Še zdaj te vidim kako se smeješ in praviš da je vsaka odločitev moja. Res je. In jaz sem se odločila za spremembo, ampak s tvojo pomočjo!! Milena S.

Spremenite svoje misli, programirajte se na želene rezultate in pričnite živeti vse tisto kar si želite in zaslužite. Naredite spremembo s pomočjo MTT-ja.

Dobrodošli!

Prijavite se za prejemanje brezplačnih vsebin in obvestil o dogodkih.

Sending

©2021 AKADEMIJA ODLIČNOSTI all right reserved Center ANIMA

or

Log in with your credentials

Forgot your details?