M5 FREE COACHING - Akademija Odličnosti

Kaj vse lahko pričakujete od coachinga?

“Ko sem prišla v življenju do točke, ko me več takratna služba ni izpolnjevala in sem ugotovila, da moje poslanstvo ni v skladu s takratno službo sem začela iskati poti, ki bi me pripeljale bližje svojemu želenemu cilju.

Tudi v odnosu do določenih ljudi sem ugotovila, da nekaterih stvari ne morem sprejeti in da me odnosi izčrpavajo. To preprosto nisem bila jaz.

Stanko mi je pomagal, da sem se soočila s svojimi največjimi strahovi in mi pokazal kako jih lahko pogledam z druge perspektive. Kar naenkrat so začeli izgubljati moč.

Iz “varne” službe sem se podala na samostojno pot, kjer lahko ljudem pomagam do boljšega življenja in bistveno vplivam na dvig njihove kvalitete življenja.

Najlepši del procesa je zame bila hipnoza v transu, kjer sem se popolnoma prepustila vodenju in se umirila. Vsakokrat po hipnozi je bilo moje počutje fantastično in moja slika se je začela sestavljati.

Učinki treninga pa se niso kazali samo na moji poslovni poti. Na splošno in v celoti se je moje življenje izboljšalo. Zaupala sem vase, postala sem bolj zadovoljna, postavljati sem si začela meje kaj je zame sprejemljivo in kaj ne, imam ogromno energije in počutim se super.” Katja

“Ko si na dnu, iščeš rešilne bilke. Na tej poti iskanja sem našla coaching kot metodo za izboljšanje sebe. V začetku nisem mogla verjeti, da lahko to pomaga tudi meni. Ko sem se odločila pa so se stvari zelo hitro pričele postavljati na svoje mesto. Volja in zavedanje, ki sem ga gradila skozi proces me je delalo močnejšo, pogumnejšo in bolj sproščeno. Po končanem coaching procesu se več ne obremenjujem z mnenji in razmišljanjem drugih, ker sedaj čutim sebe in vem kdo sem jaz. Čutim notranji mir in sem vesela, ker sem za sabo pustila strahove, ki so se včasih zdeli neobvladljivi in tako strašljivi. Sebe sem postavila na prvo mesto, sem spet nazaj sproščena, vesela, stresne situacije obvladujem, saj se me več ne dotaknejo. Stanko, ti si bil moja luč svetlobe in upanje, da sem spet spregledala in začela živeti življenje.

Beseda HVALA je kratka in ima velik pomen, zato res iz srca OGROMNA HVALA, da si mi bil poslan na mojo pot in mi pomagal.” Lidija

“Ko sem se odločil za coaching, sem bil zaposlen v Avstriji kot keramičar, ob tem pa sem še delal kot prehranski svetovalec.

Ker sem sam naredil odlično spremembo/preoblikovanje postave sem se pridružil ekipi svetovalcev. Redno sem se izobraževal in napredoval, a kljub temu prišel do točke, kjer sem obstal na mestu.Ko sva začela s srečanji in delala po metodi MMC – Mindset Master Coaching (krog odličnosti, hipnoze, postavljanje ciljev…..), je moje part time delo začelo ponovno napredovati.

Ker pa je v redni službi bilo dosti stresa in negative sem začel razmišljati, da se podam na samostojno pot kot keramičar. S Stankovo metodo in vsemi tehnikami, ki sva jih naredila sem se odločil, da se podam v podjetniške vode.

V tistem trenutku, ko sem dal odpoved v “varni” službi nisem imel še nobenega posla/stranke.V dobrem pol leta odkar sem samostojni podjetnik sem prišel do toliko strank, da imam dela za dva meseca naprej.

Ogromna zahvala gre Stanku, njegovemu znanju ter umirjenosti, ki svojega klienta usmerja in podpira na poti uresničevanja svojih ciljev.” Peter

Za koga je MMC metoda primerna? Za osebo ki:

→ ima negativne misli, ne verjame vase, ji manjka motivacije

se sooča s pomanjkanjem samozavesti in nizko samopodobo

→ želi štartati lastno kariero pa si ne upa

se sooča z negativnimi čustvenimi stanji in je misli ne podpirajo

ji je zjutraj prva misel približno taka: “Še en težek dan je pred mano.”

obžaluje preteklost in/ali jo je strah prihodnosti.

→ si govori: “ne zmorem…”, “ne upam si…”, “nisem vredna…”, “ne zaslužim si…”

ima cilje in ji težko ali pa sploh ne dosega

nima ciljev in bi jih želela postaviti na pravilen način

ima negativen odnos do denarja

→ ne verjame, da si zasluži lep partnerski odnos ali pa preprosto ne zaupa pripadnikom nasprotnega spola

se v življenju težko premakne naprej ali sama ne zmore iz cone udobja

V kolikor se najdete v vsaj eni trditvi, boste s pomočjo coaching srečanja naredili vsaj eno pozitivno spremembo v svojem življenju.

Dobrodošli!

Prijavite se za prejemanje brezplačnih vsebin in obvestil o dogodkih.

Sending

©2021 AKADEMIJA ODLIČNOSTI all right reserved Center ANIMA

or

Log in with your credentials

Forgot your details?