⇨ Si želite živeti več sebe?

⇨ Želite odpraviti blokade, ovire in omejujoča prepričanja, ki vam onemogočajo dosegati vse tisto kar si želite?

⇨ Bi radi bili samozavestnejši? Želite izboljšati samopodobo?

⇨ Želite narediti korak naprej in priklicati v svoje življenje obilje na področju zdravja, odnosov, financ, osebne rasti in kariere?

⇨ Se želite dobro sprostiti?

Želite preizkusiti učinkovita orodja s področja Nevrolingvističnega programiranja (NLP) in nastaviti svoje notranje programe (vzorce) tako, da boste v življenje privlačili želeno?

Pridite na Skupinsko hipnozo, da boste prebudili svoje notranje vire in dvignili samozavest.

Zakaj je skupinska hipnoza več kot le sproščanje in meditacija?

 Rezultate boste občutili že naslednje jutro, ko se zbudite. Na hipnozi boste prejeli pozitivne sugestije, ki jih boste sprožili vedno znova vsako jutro, ko se pogledate v ogledalo.

 Nastavili boste svoj “mindset” in se tako naravnali na obilje in odličnost. Pričeli boste še bolj verjeti vase in se zavedati lastne vrednosti.

 Soočili se boste s svojo najboljšo verzijo in prenesli nase vse vire, ki jih uporablja vaša najboljša verzija. Prejeli in obudili boste vire, ki jih potrebujete za pozitivno spremembo.

 Povezali se boste z vseprisotno energijo in se z njo napolnili. Občutili boste povezanost z vsem in se zavedali lastne neskončnosti.

 Popolnoma boste sprostili svoje telo in um, ter se povezali s svojim bistvom.

Skupinske hipnoze (hipnoza, samohipnoza, nevrolingvistično programiranje) so namenjene vsem, ki želite hitreje osebnostno rasti, sami programirati svoj um, odpraviti strahove, dvigniti samozavest, prebuditi lastno odličnost in živeti lahkotneje, živeti več sebe, več obilja, zavedanja in ljubezni, skratka več vsega tistega, kar ste izbrali in za kar ste se rodili v to realnost.

Poseben način vodenja vas bo hitro popeljal v alfa oz. theta stanje, v katerem boste s pomočjo posebej izbranih orodij delali želene spremembe na lastnem nezavednem in programirali svoj notranji svet, da vas bo podpiral pri vsakdanjih izzivih in aktivnostih.

Da boste dvignili samozavest za 100% se vprašajte: “Kako se počutim, ko sem 100% bolj samozavesten?” “Kako delujem?” “Kako razmišljam?”
Spomnite se, kdaj ste bili res samozavestni. Tudi, če se morate vrniti v zgodnje otroštvo. Vživite se v tisto dogajanje in občutite samozavest.
Ustvarite idealno situacijo, v kateri ste popolnoma samozavestni, najprej v svojem umu in se programirajte na SAMOZAVEST.

Na vsakem dogodku se boste opremili z viri (samozavest, pogum, vztrajnost, motivacija, moč, energija, ljubezen…), ki so vam v danem trenutku najbolj potrebni, da naredite želeno spremembo.

Naučili se boste kako programirati svoj um in se sprostiti v nekaj minutah. Vizualizirali boste svoje cilje, kar bo naravnalo vaš nezavedni del tako, da vas bo podpiral na poti do uresničitve želenega.

Cena Skupinske hipnoze

1 obisk: 20€
4 obiski: 60€ (paket)

ODLOČITE SE za paket in s sabo pripeljite še nekoga BREZPLAČNO.

 

Se ne morete udeležiti katerega srečanja? Nič hudega. Kot naročnik paketa BOSTE PREJELI posneto hipnozo, ki jo boste zamudili.

 

OSTALI TERMINI

12. september, 19.00 - 20.30: ZA MANJ KILOGRAMOV IN VEČ ZDRAVJA
19. september, 19.00 - 20.30: POVEČAJTE NOTRANJO MOČ IN DVIGNITE SAMOZAVEST
26. september, 19.00 - 20.30: PRITEGNITE DENAR - MANIFESTIRAJTE OBILJE

Dobrodošli!

Prijavite se za prejemanje brezplačnih vsebin in obvestil o dogodkih.

Sending

©2020 AKADEMIJA ODLIČNOSTI all right reserved Center ANIMA

or

Log in with your credentials

Forgot your details?