POSTANITE MOJSTER OSEBNE RASTI IN DOSEGANJA CILJEV

Naučite se programirati svoj um in manifestirajte vse svoje želje

Celodnevna delavnica

Beltinci: Center ANIMA, sobota, 29. september 2018
10.00 – 17.00

Cena 150,00 €

CENA ZA ZGODNJE PRIJAVE 120 €

Naučite se:

tehnike samohipnoze Doppelganger, kako se znebiti strahu, 7 elementov dobro postavljenega cilja, metodologije za odpravo omejujočih prepričanj, načina postavitve vrednot, tehnike Krog odličnosti (sidranje virov)

Naučite se kako programirati svoj “mindset”.

🏆 Si želite trdnih temeljev na katerih boste gradili uspeh?
🏆 Bi radi v življenje vnesli pozitivne spremembe?
🏆 Želite ugotovite svoje edinstvene sposobnosti in talente?
🏆 Bi radi odkrili svoje poslanstvo oz. ga živeli še bolj polno?
🏆 Želite izvedeti kaj imajo skupnega meditacija, samo/hipnoza in rezultati?
🏆 Bi radi vstopali v sproščeno stanje v zgolj nekaj minutah?
🏆 Si želite obvladovati stres?
🏆 Imate kak strah, omejujoče prepričanje, blokado in se tega želite znebiti?
🏆 Se želite naučiti kako se pravilno načrtujejo cilji in kako se uspešno lotiti akcije?

POSTANITE MOJSTER OSEBNE RASTI

je celodnevna delavnica Akademije Odličnosti, na kateri vas naučimo znanj, tehnik in strategij nevrolingvističnega programiranja (NLP), hipnoze in samohipnoze, ki jih uporabljajo odlični posamezniki. Združuje module, ki se med seboj nadgrajujejo in vas usposobijo programirati svoj um in spreminjati svoj notranji (nezavedni) svet, da boste uspešno manifestirali želeno in dosegali zastavljene cilje.

Ali veste kaj imajo skupnega Obama, Clinton in Oprah? Vsi uporabljajo tehnike NLP.

POSTANITE MOJSTER DOSEGANJA CILJEV

PROGRAMIRAJTE SVOJ UM ZA LAHKOTNO, RADOSTNO TER REZULTATOV POLNO ŽIVLJENJE
PRIJAVITE SE NA SERIJO VIDEOPOSNETKOV
[totalno brezplačno]
Spoznajte nekatere skrivnosti, ki jih uporabljajo uspešni posamezniki, v naši VIDEO SERIJI.

Naučite se definirati trenutno stanje v katerem se nahajate in začrtajte smer, kam želite v življenju priti.

Postavili bomo temelje za manifestiranje želenega, za uspešne pozitivne spremembe, ki jih hočete vpeljati v svoje življenje. Skozi posebno vajo boste določili kje trenutno se  v življenju nahajate (na različnih področjih) in definirali smer kam želite.

Posvetili se bomo tudi talentom, tistim edinstvenim sposobnostim, ki nam omogočajo, da živimo to, za kar smo prišli na ta svet. Da imamo urejene odnose, da se počutimo zdravi, samozavestni, imamo odlično samopodobo, urejene finance in delamo tisto kar nas veseli.

Pričnite kreirati svoje življenje!

Moja pričakovanja so izpolnjena.

Hvaležna sem voditelju in skupini. Na svoja vprašanja sem dobila odgovore in predvsem znanje, informacije in napotke kako naprej in katere bom uporabljala za doseganje svojih ciljev. Zdaj pa akcija in novim izzivom naproti. HVALA.

Cvetka L.

Naučite se učiti in programirati v alfa stanju. Spoznajte tehniko samohipnoze.

 

V praksi boste preizkusili globoko stanje sproščenosti in pridobili znanje, ki vam bo omogočilo, da se boste znali hitro sprostiti in se uspešno spopasti z vsakdanjimi izzivi in obvladati stres.

Spoznali kako  s hipnozo in samohipnozo pomagati sebi in drugim.

Naučili se boste tehnike samohipnoze “Doppelganger”

Živite svobodno, zavestno in izpolnjeno! Naravnajte svojega “notranjega pilota”, da bo deloval v vašo korist in sledil temu, kar ste si zastavili doseči. Uskladite svoj notranji svet, svoje misli na obilje. Na obilje na vseh področjih življenja.

Zaslužite si srečo in obilje!

DANES DELAVNICA Z VSEMI BONUSI
SAMO 120 €

Mala šola hipnoze in NLP-ja

Voditelj nas je opremil z ogromno znanja in orodji, tako, da smo sedaj opremljeni za uresničevanje svojih ciljev. Vsako srečanje je bilo nekaj posebnega, nabito s polno energije. Sklenila sem veliko novih poznanstev. Hvala Stanku in skupini.

Lidija K.

Katera je #1 ovira na poti osebne rasti in samorazvoja? Kaj osebo ustavi, da ne naredi potrebnih korakov, da ne stopi na pot sprememb, na pot kreiranja življenja svojih sanj in ne prične kreirati lastno usodo ter živeti svoje poslanstvo?

Strah

Čeravno ima dojenček prirojena le dva strahova: strah pred hrupom in strah pred padcem, se ljudje bojijo vseh mogočih stvari.

Ljudje se bojijo sprememb, zato niti ne poskušajo nekaj spremeniti. Čeprav z trenutnim stanjem niso zadovoljni in v sebi trpijo, ne naredijo koraka ven iz tega stanja.

Strah jih je tega, da niso dovolj dobri. Da nimajo dovolj znanja. Da niso dovolj izobraženi. Da se ne znajo pravilno izražati. Mislijo, da morajo nekaj narediti perfektno, da bodo potem sami zadovoljni in da bodo zadovoljni ljudje okoli njih.

Bojijo se, kaj si bodo drugi mislili o njih. Strah jih je, da jih bodo drugi osojali, če naredijo nekaj neuspešno.

Ljudje se bojijo uspeha, ravno tako kot neuspeha. Pogosto nečesa ne pričnejo, saj jih je strah, da bo to prineslo nepredvidljive, strašanske posledice. Če jim spodleti enkrat, pogosto niti več ne poskušajo.

Potem so še tu različni strahovi kot so: strah pred višino, strah pred zaprtimi prostori, strah pred plazilci, pajki, mišmi, pticami…, strah pred vožnjo skozi tunel, strah pred nasprotnim spolom, strah pred zobozdravnikom, strah pred javnim nastopanjem

Če imate enega ali več teh strahov, če vas je strah še česa drugega, vedite, da niste sami.

Vsak posameznik v sebi nosi vrsto strahov, ki jih je ustvaril skozi različne situacije in izkušnje. Pogosto so se strahovi oblikovali že v otroštvu in vas bodo spremljali tako dolgo, dokler se jih ne boste odločili odpraviti. Seveda je to premalo.

Ko se odločite stopiti po poti osebnega tudi poslovnega razvoja so odločitve premalo.

Potrebna je AKCIJA!

In ravno akcija je tista, ki vam zagotovi, da se soočite s svojim strahovi in jih odpravite tako, da pričnete izvajati tiste aktivnosti in stvari, katerih vas je strah.

 Odpravite omejujoča prepričanja, blokade in strahove s pomočjo NLP-ja in samohipnoze.  

Vsak se boljše počuti v okolju, ki je prijetno, urejeno in varno. Lepše je biti v prostoru, kjer so stvari na mestu in lažje je najti stvari, če so primerno zložene. Kaj pa naši možgani? Kaj pa naše nezavedno? Kako imamo tukaj pospravljeno? Kateri so tisti strahovi, omejujoča prepričanja, prepreke in blokade, ki vam onemogočajo, da stojite na mestu in želenega še niste dosegli?

Preskočite, podrite, zaobidite ovire! Naredite vse tisto, kaj si želite narediti pa si doslej niste upali! Uporabite orodja NLP-ja

DANES DELAVNICA Z VSEMI BONUSI
SAMO 120 €

Najlepša hvala za vso pozitivno energijo, ki sem jo prejela.

Mala šola osebne rasti mi je doprinesla dodatno motivacijo za spremembe na sebi, za še boljši jutri. Da se bom vsak dan še bolj približala svojim ciljem. Tu smo za to, da se učimo in da delamo na sebi, da smo prisotni tukaj in zdaj in da smo vsak dan še boljša verzija sebe. Hvaležna sem za poučna predavanja.

Postavite si cilje na pravilen način in se naučite manifestacije

V okviru zadnjega modula se boste učili, kako pravilno postaviti cilje in kako jih uspešno doseči. Spoznali boste, kaj počnejo uspešni, da so še bolj uspešni.

Ljudje, ki si ciljev ne postavljajo, običajno delajo za tiste, ki si jih. Zato si jih je potrebno postavljati!

Celodnevna delavnica

MOJSTER OSEBNE RASTI

PRIJAVITE SE DANES in PREJMITE BONUSE.

Z udeležbo na delavnici dobite:

 celoten program in gradivo MOJSTER OSEBNE RASTI v vrednosti 150.00 € 

 natisnjen priročnik za zmagovalce:  Zmagaj igro življenja, ki vam bo dal recept za lažje in hitrejše doseganje ciljev v vrednosti 25.00 €

BONUSI

 #1 BONUS transmeditacijski CD za sprostitev in samohipnozo v vrednosti 25.00 €

#2 BONUS 30 min. COACHING ali 30 min. HIPNOZO (individualno) v vrednosti 45.00 €

DANES DELAVNICA Z VSEMI BONUSI
SAMO 120 €

imageedit_2_8718411799

Vaš gostitelj STANKO LIPIČ

je soustanovitelj in vodja Centra Anima, ustanovitelj Akademije Odličnosti, Coach, ki je svoje poslanstvo našel v vodenju ljudi do njihovih ciljev in sanj.

Zadnjih 20 let je namenil raziskovanju različnih filozofij, metod in tehnik za osebno/poslovno rast, kar sedaj srčno predaja naprej. Sedem let se že intenzivno izobražuje na področju Nevrolingvističnega programiranja (NLP). Najprej na NLP Inštitutu pod vodstvom Milana Vujasinoviča, nato pa še na Mastermind Akademiji pod mentorstvom dr. Aleksandra Šinigoja.  Svoje znanje je bogatil s pomočjo knjig, video in avdio programov in delavnic različnih avtorjev: Johna Assarafa, Anthony Robbinsa, Deepak Chopre, Ester Hicks, Carlosa Castanede, Eckarta Tolle-a, Anthony de Mella, Miguela Ruiza, dr. Aleksandra Šinigoja in mnogih drugih.

Sedaj se posveča predvsem delovanju – programiranju uma, urjenju zavedanja ter raziskuje področje nevrolingvistike in sodobne nevroznanosti.

Želite lahkotno, radostno in svobodno življenje?

Prijavite se na delavnico in prestopite prvo oviro na poti do sanjskega leta 2018. Ugotovite trenutno stanje, definirajte svoje želje in cilje ter pričnite delati korake k uspehu.

Mala šola osebne rasti za velike kreatorje mi je dala potrebno motivacijo.

Pridobila sem veliko znanja in pozitivne energije. Posebej bi pohvalila skupinske hipnoze, ki so res nekaj posebnega in se jih z besedami ne da opisati. Hvaležna sem, da sem lahko bila tečajnica Akademije Odličnosti. Želim si še več takšnih in podobnih izobraževanj in delavnic.

Suzana V. F.

POSTANITE MOJSTER OSEBNE RASTI IN DOSEGANJA CILJEV

Naučite se programirati svoj um in manifestirajte vse svoje želje

Celodnevna delavnica

Beltinci: Center ANIMA, sobota, 29. september 2018
9.00 – 17.00

Redna cena 150,00 €

DANES
SUPER CENA 120 €

Naučite se:

tehnike samohipnoze Doppelganger , tehnike za odpravo strahu, 7 elementov dobro postavljenega cilja, vzpostaviti dober stik, odpraviti omejujoča prepričanja.

Naučite se kako programirati svoj “mindset”.

Dobrodošli!

Prijavite se za prejemanje brezplačnih vsebin in obvestil o dogodkih.

Sending

©2019 AKADEMIJA ODLIČNOSTI all right reserved Center ANIMA

or

Log in with your credentials

Forgot your details?