imageedit_2_8718411799

Vaš gostitelj STANKO LIPIČ

je soustanovitelj in vodja Centra Anima, ustanovitelj Akademije Odličnosti, Coach, ki je svoje poslanstvo našel v vodenju ljudi do njihovih ciljev in sanj.

Zadnjih 20 let je namenil raziskovanju različnih filozofij, metod in tehnik za osebno/poslovno rast, kar sedaj srčno predaja naprej. Sedem let se že intenzivno izobražuje na področju Nevrolingvističnega programiranja (NLP). Najprej na NLP Inštitutu pod vodstvom Milana Vujasinoviča, nato pa še na Mastermind Akademiji pod mentorstvom dr. Aleksandra Šinigoja.  Svoje znanje je bogatil s pomočjo knjig, video in avdio programov in delavnic različnih avtorjev: Johna Assarafa, Anthony Robbinsa, Deepak Chopre, Ester Hicks, Carlosa Castanede, Eckarta Tolle-a, Anthony de Mella, Miguela Ruiza, dr. Aleksandra Šinigoja in mnogih drugih.

Sedaj se posveča predvsem delovanju – programiranju uma, urjenju zavedanja ter raziskuje področje nevrolingvistike in sodobne nevroznanosti.

Želite, da je leto 2018 vaše najboljše leto do sedaj?

Prijavite se na delavnico in prestopite prvo oviro na poti do sanjskega leta 2018. Ugotovite trenutno stanje, definirajte svoje želje in cilje ter pričnite delati korake k uspehu.

Mala šola osebne rasti za velike kreatorje mi je dala potrebno motivacijo.

Pridobila sem veliko znanja in pozitivne energije. Posebej bi pohvalila skupinske hipnoze, ki so res nekaj posebnega in se jih z besedami ne da opisati. Hvaležna sem, da sem lahko bila tečajnica Akademije Odličnosti. Želim si še več takšnih in podobnih izobraževanj in delavnic.

Suzana V. F.

Dobrodošli!

Prijavite se za prejemanje brezplačnih vsebin in obvestil o dogodkih.

Sending

©2018 AKADEMIJA ODLIČNOSTI all right reserved Center ANIMA

or

Log in with your credentials

Forgot your details?